ELFi partnerorganisatsioonid Euroopas ootavad vabatahtlikke 16. aprill 2013

Juba teist aastat järjest on ELFil võimalus La Team programmi raames oma Euroopa partnerorganisatsioonide juurde vabatahtlikke saata. Vähemalt 3 noorel on sel aastal võimalik juuni algusest septembri lõpuni 4 kuud rahvusvahelises seltskonnas looduskaitselisi töid teha Prantsusmaal, Šotimaal või Kreekas. Reisi- ja elamiskulud kaetakse.
Programmist saab rohkem lugeda: http://conservationvolunteers.eu/la-team/read-more.

Kui sind huvitab, kuidas looduskaitse vabatahtlikud teistes Euroopa riikides toimetavad, soovid end võõras keskkonnas proovile panna ja rahvusvahelises meeskonnas tööd teha, oled 18-30 aastane, siis saada meile oma CV (inglise keeles) ja lühike põhjendus, miks peaksid La Team programmis osalema. Pane kirja ka oma sihtkoha eelistuste pingerida ning saada oma sooviavaldus niipea, kui saad aadressil triin@elfond.ee.

Maikuus toimuvad ettevalmistavad tegevused Eestis ELFi vabatahtlike juhendamisel.

Juba selles programmis osalenud noorte kogemustest saab aimu, kui uurid:
- Üht videolõiku Eesti tüdruku Jaana kogemusest Kreekas.
  • - Prantsusmaal vabatahtlikuks olnud Madise blogi.
  • - La Team programmist jutustab osaliselt ka TCV Green Heroes auhinnatseremoonia tarvis valminud video.

Lisainfo:

Triin Nõu
Eestimaa Looduse Fond
triin@elfond.ee
53 585 680

Värsket 

  • Millised näevad välja sügistalgud Rammu saarel? 4. november 2018

    Kui Sa pole varem saanud mahti Eestimaa Looduse Fondi looduskaitsetalgutel osalemiseks, siis nüüd on Sul suurepärane võimalus talgumaailma piiluda. Nimelt on talguline Erko teinud ülesvõtteid ELFi sügistalgutest Rammu saarel 12.-14. oktoobril. Heida pilk peale ja saa innustust ka ise talgutele tulemiseks!
    Loe edasi

  • Talgukorraldajad käisid Terevisioonis talguid tutvustamas 24. oktoober 2018

    Eestimaa Looduse Fondi talgukorraldajad Kadri Aller ja Elo Uibokand käisid 17. septembril ETV Terevisioonis talgujuttu puhumas. Vaata videot ja ammuta inspiratsiooni järgmise aasta talgutel osalemiseks.
    Loe edasi